O Meaafale a le JE ua 'auai i sui o le IWBI ma Fa'atasi ma le WELL e fa'alauiloa Si'osi'omaga Ofisa lanu meamata!

E tali malosi le JE Furniture i le vala'au a le atunu'u mo le atina'e lanu meamata ma le maualalo-carbon, fa'ata'ita'i le manatu o le lanu meamata, soifua maloloina, ma le gafataulimaina o atina'e. E ala i faiga e pei o le filifilia lelei o meafaitino, faʻalauiloaina manatu fau fale soifua maloloina, ma le faʻaitiitia o oloa faʻafefeteina faʻalapotopotoga faʻapitoa i le gaosiga o meaafale a le ofisa, o loʻo naunau le kamupani i le fatuina o se siosiomaga e maualalo-carbon ma le siosiomaga e faʻafetaui manaoga o tagata faʻatau mo se avanoa ofisa maloloina.

WorkswithWELL_socialtoolkit_FB

I tausaga talu ai nei, o le tele o oloa a le JE Furniture ua maua faʻamaonia faʻamaonia e pei ole faʻamaonia faavaomalo GREENGUARD Gold, FSC® COC Chain of Custody certification, ma China Green Product certification. Talu ai nei, na avea ai le JE Furniture ma sui maatulimanu o le IWBI, o le faʻalapotopotoga e nafa ma le atinaʻeina ma le faʻafoeina o tulaga o le WELL, ma o ana oloa nofoa ofisa ua faʻatagaina i le laisene Works with WELL. O lo'o fa'ailogaina ai le tu'ufa'atasiga a le kamupani ma tulaga fa'ava-o-malo o le WELL ma ana taumafaiga e fa'amautu o ia lava o se fa'ailoga fa'ava-o-malo mo ofisa soifua maloloina.

WorkswithWELL_socialtoolkit_FB 2

O le ausia e le JE Furniture o tusipasi e fesoʻotaʻi ma le WELL e le gata ina faʻaalia le lelei o ana oloa ae faʻamaonia ai foi le tautinoga ma taumafaiga a le kamupani i le lanu meamata, siosiomaga, ma le gafataulimaina o atinaʻe. E tuʻufaʻatasia e JE Furniture tulaga faʻavaomalo faʻale-soifua maloloina i auiliiliga o gaosiga o oloa, mai le filifiliga saʻo o mea mataʻutia i faiga faʻapitoa ma le faʻamalosi, taumafai e fausia se siosiomaga maualalo-carbon, faʻaleleia le siosiomaga, ma le soifua maloloina o le ofisa.

poly图

I le lumanaʻi, o le JE Furniture o le a faʻatasi ma isi sui e tutusa o latou mafaufau, fou o le IWBI i le lalolagi atoa e faʻaleleia atili tulaga lelei WELL. O le a tu'ufa'atasia e le kamupani manatu fa'alesoifua maloloina gafataulimaina i itu uma o ana oloa, tu'uina atu i tagata fa'atau ni fofo o meaafale maloloina, fa'alelei, ma gafataulimaina.

polii2

E uiga ile WELL – Health Building Standard

Faʻalauiloa i le 2014, o se faiga suʻesuʻe faʻapitoa mo fale, avanoa i totonu, ma nuʻu, e faʻatatau i le faʻatinoina, faʻamaonia, ma le fuaina o gaioiga e lagolagoina ma faʻaleleia le soifua maloloina o tagata.

O le tulaga muamua lea o le faʻamaoniaina o fale i le lalolagi e faʻatatau i tagata ma taulaʻi i faʻamatalaga ola, ma o le taimi nei o le tulaga sili ona faʻamaonia ma faʻapolofesa faʻamaonia fale soifua maloloina i le lalolagi atoa, ua taʻua o le "Oscars of the building industry." O ona tulaga fa'amaonia e matua fa'amaualuga ma sili ona taua, fa'atasi ai ma galuega fa'amaonia o ni galuega iloga.

 

E galue ma WELL

O se fa'aopoopoga o le fa'ailoga WELL, o le maatulimanu lea mo le ausiaina o avanoa fa'amaonia WELL. E fa'amoemoe e fa'amalosia le au fa'atau oloa e gaosia oloa e fetaui ma mana'oga o le soifua maloloina ma le si'osi'omaga ma tu'uina atu fa'amaoniga va'aia o latou sao i le fausiaina o siosiomaga maloloina i totonu. Galulue ma WELL o lo'o fa'atusalia le mautinoa i le fa'aogaina o oloa ile WELL avanoa. O lo'o su'esu'eina le so'otaga i le va o fale ma le soifua maloloina ma le soifua manuia o tagata o lo'o nofoia, ausia se iloiloga atoatoa o le soifua maloloina mai le tino i le mafaufau.

E oʻo mai ia Me 2024, e faitau afe faʻalapotopotoga i luga atu o le 130 atunuu i le lalolagi atoa, e aofia ai le lata i le 30% o kamupani Fortune 500, ua tuʻufaʻatasia WELL i a latou fuafuaga autu i le sili atu i le 40,000 nofoaga, e aofia ai le 5 piliona sikuea sikuea o avanoa.


Taimi meli: Iul-16-2024