JE Fitness Life Center | Skape motivasjon for livet gjennom trening

Å prioritere helse og velvære til ansatte er kjernen i JE Fitness Life Centers design!

8

JE Dreamers er et medarbeidersentrert fellesskap. For å øke ansattes lykke og velvære, har JE Furniture dedikert seg til å skape JE Fitness Life Centers innenfor "Dreamers"-fellesskapet – områder som er høye i frihet, inkludering, mangfold og grønn helse, og leder satsingen i et landsomfattende treningssenter. bevegelse.

Et skattekammer treningssenter med sin egen unike atmosfære, som bryter ned barrierer mellom sosiale aktiviteter og treningsøvelser. Fra et helseperspektiv skaper det mer "livsmotivasjon" for deg etter jobb!

Med inspirasjon fra JE Corporations VI-designstandarder har vi laget et trendy treningssenter. Kreativ grafikk og typografi pryder hele anlegget, med perfekte romlige arrangementer og fargetoner som uanstrengt tenner den interne landsdekkende treningsbevegelsen ved JE.

Fitness GPS: Igniting Fitness Motivation

JE Fitness Life Center fungerer som et omfattende internt treningssenter, med seks hovedfunksjonssoner: styrketreningsområde, aerobic sone, yogarom, personlig treningsområde, spinningsone og fritidskaffeområde.

9

Stilig trening - styrketreningsområde

Lysoppsettet tar hensyn til ulike treningsutstyrsområder, og presenterer en unik atmosfære og fokuspunkter fylt med villmark og vitalitet, og fremhever essensen av fri bevegelse.

7

Sunn aerobic - Løpeområde

Ved siden av store gulv-til-tak-vinduer, som integrerer naturlige lyskilder, blir det grønne landskapet utendørs forstørret uendelig, og gir en mer intuitiv sanseopplevelse med hver aerobic trening.

6

Core Shaping - Yogarom

Et minimalistisk yogarom hvor hver detalj gjenspeiler nøye utformede betraktninger, og tilbyr hemmelighold og lekenhet. Kombinert med gulvspeil designet for å utvide romlige dimensjoner, fokuserer den mer på holdningen og bevegelsene til treningsentusiaster.

5

Profesjonell instruksjon - Personlig treningsområde

Med profesjonelle treningskurs og fulltidsveiledning fra personlige trenere, slik at treningsentusiaster kan fokusere mer på utstyr, fordype seg i trening og skape en sterkere opplevelsesrik og interaktiv treningsatmosfære.

4

Intens fettforbrenning - Spinning Zone

Fasjonabelt lysdesign supplert med dynamisk musikk skaper en visuell og auditiv kollisjon, og skiller seg fra den stabile rytmen til andre aerobe øvelser med sine intense fettforbrennende egenskaper.

3

Sosialt samvær - Fritidsområde

Med myke, komfortable sofaer og en rekke drikkealternativer, fungerer den som en energipåfyllingssone etter trening og et område for sosial interaksjon blant treningsentusiaster.

2

Et høykvalitets, estetisk tiltalende treningssenter utstyrt med moderne og intelligente fasiliteter, sammen med profesjonelt veilede treningstrenere. JE Corporation prioriterer konsekvent mennesker, og legger vekt på balansen mellom ansattes sosiale liv, helse og kontorarbeid, fremmer en positiv atmosfære av landsomfattende fitness og helse innen JE, og skaper et sunt og komfortabelt arbeidsmiljø av høy kvalitet.


Innleggstid: 26. juni 2024